Rodie Schippers
Kennismaking

Financiële administratie is het hart van uw bedrijf!

Dat stelt Rodie keihard. “Zonder geld geen sales, zonder sales geen productie!” Hij ziet dat veel ondernemers zich voornamelijk focussen op sales en productie, waarbij de financiële administratie een ondergeschoven kindje is. “Veel ondernemers hebben een hekel aan al die cijfers en alles bijhouden. Ze laten de administratie vaak over aan de secretariële afdeling als bijtaak, of aan een goedbedoelend familielid. Tot de belastingdienst een controle komt doen en er niets blijkt te kloppen. Facturen weg, boekhoudpakketten die niet lekker draaien of andere problemen die boven tafel komen. Vaak is er dan al heel veel geld verloren gegaan!”

Na de HEAO BE deed Rodie de HOFAM. Omdat hij meer wilde. Wroeten in complexe trajecten is inmiddels na 12 jaar eigen ondernemerschap zijn specialiteit. Maar ook voor het opzetten van rapportagesystemen en financiële administraties, het doen van belastingaangiftes en opstellen van jaarrekeningen draait hij zijn hand niet om. Op zijn best in moeilijke omstandigheden, blijft hij vrolijk en gaat hij door tot het gaatje. Rust niet voor alles helder en opgelost
is. Houdt daarbij de klant soms genadeloos de spiegel voor, met als doel: verbetering.

Zijn sleutelwoorden: Gedreven, No Nonsense, Snel en Doener. Afspraak is afspraak. En natuurlijk Vertrouwen en Integriteit, want: “Ik kijk letterlijk in de keuken van een bedrijf en daar is vaak niet alles even schoon!”

Wilt u Rodie Schippers eens uw financiële hart laten checken? Neem vrijblijvend
contact op!

 HomeKennismakingDienstenSpecialisatiesContact